Ние от “Борина EU” познаваме природата и нейната същност.
За нас най-ефективните лекове за “не
излечимите”  състояния се намират именно там, където живеят елфите. В чистотата на планинските гори, ароматите на полските билки и свежестта на изворните води се крият решенията на почти всеки проблем.

Според последните изследвания в областта на хомеопатията, най-доброто лечение за човешкия организъм са водата, храната и билките, които виреят на територията на страната, в която сте родени. Ето защо борината е толкова ефективно решение на проблемите с коликите на нашите малки съкровища. Нашата борина е напълно натурален продукт, който добиваме във високите и чисти части на дивите български гори. С внимание и грижа ние транспортираме борината и я доставяме до вас, нашите клиенти. Всеки един пакет борина се подготвя и пакетира ръчно, което гарантира чистотата на продукта.

За разлика от боровите пъпки и зелени шишарки, които се добиват в началото на лятото, борината целогодишно ни дава аромата си. Минералите,солите, етеричните масла и всички полезни вещества  се консервират естествено от смолата в нея. Борината е наш помощник за много болежки, стига да знаем как да я използваме пълноценно.

борина за колики
  Телефон за поръчки: +359887265862  

    Имейл: office@borina.eu  

                         Facebook: Borina EU