за борината и ангелите

за борината и ангелите

Когато, нашите ангелчета се появят на бял свят една от първите им мисии е да привикнат с новата среда /от водна към земна/. В първите 48 часа след раждането си изхождат емокониум. Специфични лепкави бебешки изпражнения с черен цвят. Така прочистват организма си, след престоя на мама в корема и започват новия си живот.

За борината и ангелите – как да се справим с болезнените колики

Храненето се променя и е различно от храненето през пъпната връв. Малките ангелчета изневиделица за тях, като “гръм от ясно небе” започват да се хранят с мляко. Кърма или адаптирано и двете съдържат своите токсини. Колкото и да се пази майката, от определени храни, кърмейки рожбата си е поставена пред мисията невъзможна./Картофи от Египет и Франция, Домати и плодове от Турция, Гърция уж вкусни, ама пак с торове знайни и незнайни. Как бебешкото недоразвито коремче да се справи? А що се отнася до адаптираното мляко-задължителна съставка е палмово масло. Е, млади майки ще се научите да четете етикетите, а и между редовете на миниатюрните буквички.   Няма избор, пазара предлага това.

За борината и ангелите – когато коликите са ежедневие.

Независимо ,че вашето ангелче се е прочистило след раждането си, то продължава да натрупва различни нечисти вещества. Също и адаптацията към лактозата на млякото се оказва дълъг процес…..и се появяват коликите. Безкрайните газове в коремчето на новороденото са част от привикването му към “нечистите, уж стерилни кутии с мляко,” които прилежно избираме от магазина, или полезната храна за нашата млада майка.

Въртим, сучем и пак до БОРИНАТА го докарахме.

Защо ли?

Това  е природно лекарство срещу колики. Силно осмолена и богата на много минерали. Тя изпълнява ролята на активен въглен.  Помага на бебешкото коремче да се прочиства от натрупващите се нечисти, а дори и токсични вещества, които образуват газове. Регулира редовното изхождане. Стимулира излизането на газовете.

Какво повече, когато ангелите ни се усмихват!

Харесайте ни във Фейсбук тук!