Ако по някаква причина продуктите, които сте поръчали, не Ви харесват или просто така сте решили, можете да върнете или замените закупените от нас продукти в 14 дневен срок. Единственото условие е продуктите да са в добър търговски вид, в оригиналната опаковка, етикети и придружени с документите за продажба (фактура и/или касова бележка, товарителница). Така че тук аз също мога да се възползвам от своето право на рекламация при евентуално възникване на проблеми.

За да върнете продукт закупен от Борина ЕТ задължително условие е:

  • той да бъде в изряден търговски вид;
  • без да е използван;
  • опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена;
  • придружен с документите за продажба (фактура и/или касова бележка/товарителница).

Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приети обратно от нас. След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и сумата ще бъде възстановена в срок от 14 работни дни. Връща се сумата от стойността на изпратената стока по банков път (в този случай е необходимо да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляря на сметката). Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

При желание от страна на клиента, Борина ЕТ може да замени артикула със същия или подобен на стойност не по-висока от стойността на рекламирания продукт, в случай, че такъв подобен продукт има наличен. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

Стоки, които се изработват по поръчка не подлежат на връщане освен в случаите, в които стоката е била дефектна или целостта й е била нарушена в момента на доставката. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се свържете с нас в момента на доставката!

За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: https://kzp.bg/

Reduce the stress and wait time by hiring an essay writer. The topic you pick could be selected from a variety of possibilities. An expert who is knowledgeable about the topic can then compose your essay. The writer will use pay someone to write my college essay the reference sources and write the essay in a proper manner. Also, hiring a professional is also a way to avoid writing a plagiarism-free essay. To locate the ideal essay writing services, you should read the customer reviews and privacy policy. Also, you should choose a company that offers an unconditional money back guarantee in case you’re unhappy with your outcomes.

Вашият коментар