борина – щастливи усмивки

Много съм Ви благодарна. Сина ми от седмица се късаше от рев и се гърчеше боринаот тези ужасни колики… борината ни помогна още с първото даване .. сега спим спокойно, без колики и ужасен плач. Благодарна съм че съвсем случайно попаднах на сайта Ви :)))

Ваня Георгиева

 


 

Здравейте Приятели,

Лично за мен не знам кое беше по-страшно  коликите или моето недоспиване. Малката как се гърчеше от болки и нищо не помагаше. Безсънието е ужасна работа. Тотално не бях адекватен. При това милата ми жена прояви милост и ме остави да спя в хола. Пак чувах плача и се кокорих. След като почнахме с Борината вече не гледам като зомби :-)))

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Тате Иван

Благодарни сме на Borina eu и наистина нашето малко съкровище се избави от коликите,а и ние започнахме да спим по-дълго.

Тате Сашо

Първоначално бяхме много скептични. Решихме да опитаме, защото нищо не помагаше на нашето бебче срещу колики. Капките от аптеката и общоприетите лекарства против колики само и запичаха коремчето.Тя плачеше всяка вечер и се гърчеше.А когато бебето не се чусвтва добре всички в къщи сме недоспали и като болни.  Наистина имаше резултат. Борината помогна и коликите изчезнаха.

сем.Атанасови

И двете си деца отгледахме с борина. Сега купуваме за третото ни дете. Много сме доволни.Само борината помага при колики.

Мама Силвия